Jäsenet

Vanha jäsen! Täytä tähän tietosi niin saamme jäsenrekisterin ajantasalle.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäseneksi voivat liittyä kaikki vanhusten mielenterveyskysymysten kanssa työskentelevät sekä niistä kiinnostuneet.

Yhdistykseen kuuluu mm. sosiaali- ja terveydenhuollon, yliopistojen ja tutkimuslaitosten, seurakuntien, yhteiskunnallisten ja ammatillisten järjestöjen, eri yhteisöjen palveluksessa olevia sekä muita asiasta kiinnostuneita.

Yhdistyksen jäsenet saavat yhdistyksen järjestämät koulutukset edullisempaan jäsenhintaan.

Jäsenmaksu vuonna 2019 on 20 euroa. Yhdistyksen sääntöjen mukaan yli 70-vuotiaiden jäsenien ei enää tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Voit tehdä jäsenhakemuksen alla olevalla lomakkeella.

Jos et halua käyttää lomaketta, voit myös lähettää alla olevat tiedot sähköpostilla yhdistyksen sihteerille osoitteeseen emma.hietarinta [at] concess.fi. Laita sähköpostin osoitteeksi "SPGY/jäsenhakemus".

Nimi
Sähköpostiosoite